Uteliv i Vansbro och omnejd

Om du är på besök i Vansbro kommun kanske du är nyfiken på hur det ser ut med restauranger och utelivet i stort. Trots att Vansbro är en ganska liten ort finns det flera trevliga uteställen där du kan äta och dricka gott. Här tipsar vi om några ställen som du absolut inte får missa att besöka.

Denna restaurang serverar både sushi och asiatisk mat i en mysig miljö. Det är ett ganska simpelt ställe men maten är fantastiskt god, och det är ju det som spelar roll. Hit kommer många som är på genomresa på väg upp till fjällen och Sälen men du kan lika gärna göra ett besök när du är på plats i Vansbro. De har ett stort och varierat utbud av mat och bra priser. Restaurangen öppnar runt lunchtid och har sedan öppet till sent på kvällen. Den är belägen på Norra Allegatan i centrala Vansbro och är lättillgänglig både med bil och till fots.

Känner du för att besöka en pub i Vansbro kan vi rekommendera detta alternativ. De serverar bland annat pizza och kebab och gyros i en mysig omgivning. Tyvärr finns det inga spelautomater att fördriva tiden med men det löser du enkelt genom att spela online, till exempel på Unibet eller någon annan sajt. Maten på menyn är mycket prisvärd och de använder alltid färska råvaror. Restaurangen är belägen på Järnvägsgatan i Vansbro och har öppet till 22.00.

Detta är en blandning av restaurang och pizzeria som erbjuder hög kvalitet oavsett vad du väljer på menyn. Restaurangen ligger precis vid vägen och det är enkelt att stanna till med bilen. Förutom pizzor kan du välja mellan en rad olika och hemlagade mål som är väldigt goda. Personalen är trevlig och maten prisvärd. Inredningen är dessutom mysig och det är en restaurang där du kan sitta i flera timmar och bara äta gott och umgås. Den är dessutom barnanpassad vilket är perfekt för dig som besöker Vansbro med hela familjen.

Om du är sugen på en god fika är det hit som du ska bege dig. Här hittar en rad trevliga bakelser och även mackor för den som vill ha något mer matigt. Lokalen är ljus och fräsch och du får ett trevligt bemötande av dem som jobbar på plats. Konditoriet ligger på Äppelbovägen i Vansbro och kan verkligen rekommenderas.